Softbol savez Srbije

Milan Djordjevic i Jelena Cvetkovic dobili poverenje

Predlog predsednika Slobodana Đurića, jednoglasno je usvojen od strane UO, i očekujemo plan rada trenera za naredni period, kako bi sve klubove i zvanično obavestili o narednim okupljanjima, klinikama i drugim aktivnostima.

Tako će Milan Đorđević, predvoditi u ovoj sezoni seniorsku reprezentaciju, u obe discipline (coed slou pič i fast pič). Milan već dugo godina igra slou pič za Srbiju, a od 2014. godine licencirani je softbol trener. On je 2015. kao kapiten i pomocni trener predvodio selekciju Srbije na Balkanijadi u Beogradu, koja je podržana od strane ESF. Medalje su tada uručili potpredsednik Evropske softbol federacije Gabrijel Vag i generalni sekretar Ami Baran.

Kadetsku reprezentaciju Srbije, koju očekuje turnir Pony lige i Evropsko prvenstvo, zajedno ce predvoditi Jelena Cvetković i Milan Djordjevic. Jelena je od nedavno postala i predsednik Softbol saveza Beograda, na završnoj je godfini Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta u Beogradu, a od 2014. je licencirani softbol trener. Već je u nekoliko navrata predvodila mlađe reprezentativne selekcije Srbije. I dalje je aktivna igračica i nastupila je 2016. na Svetskom prvenstvu u Kanadi.

Koristimo priliku da im cestitamo i pozelimo uspesan rad.