Softbol savez Srbije

Okupljanje kadetske reprezentacije u subotu u Inđiji

Treneri ženske kadetske reprezentacije u fast piču, Jelena Cvetković i Milan Đorđević, u subotu 11. marta u Inđiji, izvršiće prozivku šireg spiska reprezentativki, kako bi imali uvid formu devojaka, pred put u Prag, na kvalifikacioni turnir Pony lige. Skup je u 14.30 u Inđiji, na velikom travnatom terenu Osnovne škole ‚‚Jovan Popović‚‚ - adresa Kralja Petra I Karađorđevića bb.
Na osnovu prijava softbolašica, od strane klubova, očekujemo da klubovi pošalju svoje članice, rođene 2000. godine i mlađe. Najviše kadetkinja imaju Alligators, Arena i Svet sporta i očekujemo da će se sve kandidatkinje javiti i iz drugih klubova članica saveza.
Posle prozivke, biće održan trening, kao i sparing meč, gde će treneri podeliti kadetkinje i videti ih na licu mesta. Inđija je prošle godine bila domaćin najvećeg turnira za mlađe kategorije, koji je ikada održan u Srbiji. Ukoliko neko ima radnu subotu, obezbedićemo opravdanje. Za softbolašice iz Novog Sada, Beograda, Sombora i Bačkog Jarka, biće pokrivene isključivo vozne karte. Kupuju se karte u jednom pravcu, cena iz Beograda do Indjije, i iz Novog Sada do Inđije je 160 dinara za mlađe i 200 dinara za trenere. Od Sombora je oko 300 dinara pravac. Po dolasku u Indjiju, igračicama će biti refundiran novac za oba pravca. Pošto su u pitanju mlađe kategorije, Softbol savez Srbije, pokriće i karte za po jednog trenera iz klubova čije igračice budu došle na prozivku.

Za igračice koje početkom aprila budu izabrane da igraju za kadetsku reprezentaciju Srbije, savez pokriva sve troškove u Pragu. Smeštaj i ishranu u rezervisanom hotelu, prevoz autobusom i kotizaciju za učešće. Savez će platiti i sportsko osiguranje u slucaju tezih povreda. Reprezentativke samo placaju putno osiguranje.