Softbol savez Srbije

Kakav kamp - sjajan kamp kadetkinja

Kada na raspolaganju imate sve, onda je igracicama i trenerima zaista uzivanje da rade. Pre oko mesec dana treneri su u Indjiji obavili prozivku. Odazvale su se 24 softbolasice. Nekoliko igracica nije se odazvalo pozivu, nadamo se da ce se pred pripreme za EP, te igracice takodje odazvati.

Sada je usledio sjajaj kamp za kadetkinje, u opstini Kladovo. Veliki travnati teren, hala, sala za relaksaciju i najnovije sprave u teretani, na raspolaganju su svih ovih dana samo softbolasicama.

Jos jednom veliko hvala drzavi Srbiji, Ministarstvu omladine i sporta i Zavodu za sport i medicinu sporta, jer je kadetska softbol reprezentacija ugoscena svetski. Nastavljamo da radimo i ulazemo u reprezentativne selekcije. U sredu 12. Aprila put Praga krece U16 reprezentacija, a vec 19. Aprila put Sofije, krecu seniorske slou pic i fast pic reprezentacije.

Sve cestitke trenerima Milanu i Jeleni, maksimalno su posveceni igracicama od jutra do mraka. Spisak za Prag ce biti saopsten i poslat klubovima i igracicama, koje treneri odrede. Sutra od selektora seniorskih reprezentacija Milana Djordjevica ocekujemo i spisak softbolasa i softbolasica koji ce igrati u Bugarskoj, na Triple ball takmicenju.

Pokrovitelj kampa je Ministarstvo omladine i sporta.