Softbol savez Srbije

Za prvaka Srbije u kadetskoj konkurenciji boriće se četiri kluba

Posle dospelih prijava klubova za učešće na Prvenstvu Srbije u kadetskoj konkurenciji (devojke fast pič), održan je žreb u Inđiji. Za prvaka Srbije boriće se Alligators, Arena, Svet sporta škorpions i 4 lava. Na našem sajtu biće objavljivana saopštenja, oko satnice i datuma za svako kolo. Pravo učešća imaju softbolašice rođene 2001. i mlađe do 2006. godišta.
Klubovi su dobili obaveštenja o početku Prvenstva, koje startuje 20. maja u Inđiji. Klubovi moraju dostaviti imena i prezimena softbolašica (sa datumom i godinom rođenja) koje će nastupiti za klubove na ovom Prvenstvu.
Skrećemo pažnju svim klubovima, da će pre početka svake utakmice, biti kontrolisane članske karte igračica, koje moraju biti overene pečatom kluba. Lekarski pregled je obavezan. Pečat doktora sa datumom može biti na poleđini članske karte ili se moraju pokazati medicinski kartoni softbolašica, overeni od doktora medicine sporta. Treneri koji vode ekipe, takođe moraju imati lekarski pregled. Lekarski pregled ne može biti stariji od šest meseci. Ko ne bude imao overen lekarski pregled neće moći nastupiti na takmičenju.
U planu je odigravanje tri kola. Posle toga dve najbolje ekipe, boriće se za naslov Prvaka Srbije, na dve pobede. Igra se maksimalno pet ininga ili sat i petnaest minuta po utakmici.  

1. kolo - 20. maj:
Alligators - Svet sporta škorpions
4 lava - Arena