Softbol savez Srbije

Sajam sporta uspešno završen - Softbol se vrhunski predstavio

Hvala Ministarstvu omladine i sporta, ministru Udovičiću i njegovim saradnicima, pokazali su da su od srpskog sporta napravili čudo. Njihovi partneri u organizaciji iz Sportskog saveza Srbije, sa agilinim predsednikom Štefanekom i gen sekretarom Marinkovićem, uz zaposlene bili su odlični sva tri dana. Hala 1 je sijala. Svi nacionalni savezi besplatno su dobili svoje štandove, da pokažu šta hoće.
Štand softbola bio je nrendiran na sjajnom nivou, puno slika iz 2018. ali i pre mnogo godina. Da se ne zaboravi. Softbol je naš sport, sport svih koji ga vole. Na štandu i zastava WBSC, kao i softbol oprema vrhunskog kvaliteta koju koriste naši klubovi i reprezentativne selekcije. Na otvaranju softbol je predstavljala fast pič ženska reprezentacija, koja je na Triple ball Balkanskom šampionatu pokazala veliki potencijal.
Na štandu i veliki logo MOS, koje finansira većinu naših programa, a tu je bio i rol ap Evropske softbol federacije. Podeljeno je mnogo letkića, hemijski, privezaka i nalepnica. Najviše su se tražili bedževi, sjajno dizajnirani.
A posebno je bilo zabavno u kavezu za udaranje. Čekao se red kako bi se klinci oprobali u softbolu.
Put uspeha, sjajna je parola za ovogodišnji Sajam sporta.

#putuspeha #sajamsporta2018 #lovesoftball #srbija