Softbol savez Srbije

Softbol savez Beograda

Softbol savez Beograda

Predsednik: Jelena Cvetković

Članovi Upravnog odbora: Ivana Jovanović, Igor Velimirović, Stefan Kovačević, Igor Bukumirovic.

Adresa: Spasenovićeva 12, 11030 Beograd.

Kontakt: softballsavezbeograd@yahoo.com, telefon: 011-2397715.

Softbol savez Beograda je punopravni član Softbol saveza Srbije. Kao takvi radimo po pravilima Softbol saveza Srbije a njihove komisije donose odluke i kada su naša takmičenja i turniri u pitanju. Organizujemo Trofej Beograda za mlađe uzrasne kategorije i Prvenstva Beograda. U planu je Kup Beograda. Kako klubovi plaćaju članarinu Softbol savezu Srbije, odlučeno je da u 2014. i dalje nema članarine za klubove. Klubovi članovi saveza su Arena, Lokomotiva, Đulijano i Svet sporta.

U 2015. - 14. februara održana je izborna Skupština Softbol savzea Beograda. Skupština je imala kvorum i posle izveštaja verifikacione i izborne komisije, uvtvrđeno je da je jedini kandidat za predsednika Slobodan Đurić. On je posle iznošenja programa četvorogodišnjeg jednoglasno izabran na ovu funkciju, koju je obavljao i u prethodnom mandatu. Na sajtu je objavljen i Zapisnik sa Skupštine. Jednoglasno je usvojeno da klubovi članovi plaćaju godišnju članarinu od samo 350 dinara mesečno, što na nivou cele godine iznosi 4.200 dinara. Članarina mora da se uplati na račun saveza, do 1. maja tekuće godine. I glavni cilj u 2015. je održavanje juniorskog prvenstva Beograda i klinika koje će voditi strani treneri.

u 2016. - Odrzano je prvo slou pič prvenstvo u juniorskoj konkurenciji. Održan Trofej Beograda, na kome su uz naše softbolašice, učestvovale i mlade Bugarke. Zahvaljujući saradnji sa Gradskim sekretarijatom, deo sredstava odvojen je za kupovinu tri avio karte za put u Kanadu, na SP. Pored softbol i fudbalskog terena u Ripnju, izgradili smo ,,kavez,, za udaranje softbol loptica, neophodan za vrhunske treninge pičera i udarača. 

u 2017. - Na Vandrednoj izbornoj sednici Skupstine, u hotelu M, 26.02. izabrano je novo rukovodstvo. Jelena Cvetkovic izabrana je za novog predsednika saveza.  

-

Uplata se vrši nalogom za prenos sa računa kluba na račun saveza ili opštom uplatnicom od strane ovlašćenog lica kluba. Uplaćuje se na tekući račun Softbol saveza Beograda u Alpha banci. 180 1131210008025 63